Diner

Brood

€ 5,95

À la minute afgebakken (+/- 10 min) biologisch brood van de Driekant uit Zutphen geserveerd met olijfolie, grof zeezout en roomboter

Carpaccio

€ 12,95

Dun gesneden rundvlees van Harmsen geserveerd met slamix, rode ui, kappertjes, pittenmix, truffelmayonaise, cherrytomaat en geraspte kaas.

Garnalencocktail

€ 11,95

Roze garnalen aangemaakt met cocktailsaus, peterselie en geserveerd met slamix, rode ui, cherrytomaat en citroen.

Caprese Arancini

€ 9,95

Bitterballen van risotto, mozzarella en tomaat geserveerd met slamix, rode ui, kappertjes, cherrytomaat en pestomayonaise.

Rode biet

€ 11,95

Carpaccio van dry aged biet geserveerd met walnotencrumble, “witte kaas”, aceto balsamico, rode ui, kappertjes en cherrytomaat.

Wagyupaté

€ 13,95

Huisgemaakte paté van Wagyu rundvlees van Wiersema Wagyu uit Olst met kalfslever, groene asperge, prei, wortel, pistache en omwikkeld met serranoham geserveerd met rabarbercompôte, slamix en in aceto balsamico azijn gemarineerde zilverui.

Zalmrillette

€ 11,95

Rillette van zalmfilet, dille en crème fraîche geserveerd met slamix, rode ui, kappertjes, cherrytomaat, wasabimayonaise en zoet zure komkommer.

Tomaten-currysoep

€ 6,50

Licht pittig met kokosroom, bosui en koriander.

Mosterdsoep

€ 6,50

Met room, bosui en peterselie.

Lendebiefstuk

€ 32,50

Gebakken lendebiefstuk van Harmsen (180 gram) geserveerd met aardappelpuree, groentemix en een jus de veau met salie

Entrecôte

€ 39,95

Gegrilde entrecôte van Harmsen (250 gram) geserveerd met aardappelpuree, groentemix en een jus de veau met salie.

Varkensribroast

€ 21,95

Gebakken varkens ribroast geserveerd met groentemix, rucolastamppot en pepersaus.

Vis van de dag

€ 19,95

Geserveerd met bijpassende garnituur en saus

Saté Zonnig

€ 18,95

Gemarineerde kipdijfilet geserveerd met pindasaus groentemix, atjar tjampoer, seroendeng, kroepoek en rijst.

Tagliatelle agio e olio

€ 18,95

Tagliatelle met knoflook, rode peper, cherrytomaat, groentemix, peterselie en bosui geserveerd met Parmezaanse kaas.

Tagliatelle frutti di mare

€ 21,95

Tagliatelle met gebakken gamba, venusschelp, mossel, cherrytomaat, knoflook, rode peper, bosui en peterselie.

Curry

€ 18,95

Vegan curry gemaakt met jack fruit, kikkererwt, kokosroom, en cashewnoten geserveerd met groentemix, rijst en pappadum.

m
m
m
Crème brûlée

€ 9,50

Vanille crème brûlée geserveerd met toblerone-roomijs, slagroom en crumble

Medovnik

€ 9,25

Tsjechische walnoten honingcake geserveerd met pistache-ijs, slagroom en koekcrumble

Tiramisu

€ 9,50

Mascarpone crème met lange vingers, espresso, amaretto en geserveerd met amaretto cantuccini-ijs

Framboos en passievrucht

€ 9,95

Rawcake van framboos en passievrucht geserveerd met hazelnootcrumble, frambozencoulis, passievruchtcoulis en kokosijs.

Espresso Martini

€ 11,75

Cocktail van espresso, vodka en vanille geserveerd met een bol Tia Maria-ijs.

Kaasplateau

€ 9,95

Drie kazen van Mariskaas uit Diepenveen geserveerd met abrikozenjam, druivenmosterd en notenmelange.

Friandises

€ 3,95

Vier luxe lekkernijen voor bij de koffie of thee.

a

Quam viverra orci sagittis eu. Lacus vestibulum sed arcu non odio.